Onze werkwijze

Het ontwerpen van een goed renderend zonnepanelen en of windturbine systeem vraagt om maatwerk. Daarom doorlopen wij met onze klanten de volgende stappen:

Onderzoek-energienota
We starten met het vaststellen van het huidige jaarverbruik, de trend en het in beeld brengen van factoren die het toekomstig verbruik kunnen doen veranderen (kinderen die uit huis gaan, elektrisch rijden, warmtepomp, inductiekoken, etc..) Om op basis van harde cijfers van start te kunnen gaan, vragen wij u om ter voorbereiding op de inventarisatie de laatste jaarnota op te zoeken.
InventarisatieKompas2

Inventarisatie ter plaatse door Solar Duurzaam Nederland waarin de onder andere de volgende factoren worden opgenomen: het dak, ligging ten opzichte van de zon, omgeving (schaduwobjecten), bouwkundige aspecten, elektrotechnisch aansluiten, internetverbinding, etc. Kortom, een complete opname die nodig is voor een vrijblijvend advies en offerte op maat zodat u een maximaal vermogen haalt uit uw zonnepanelen.
Tekenen      
Solar Duurzaam Nederland ontwerpt een passende opstelling van de set zonnepanelen. Hierbij is rekening gehouden met alle bouwkundige aspecten alsmede de normen die gelden voor montage en installatie van een zonnepanelensysteem.
Plan
De vrijblijvende offerte is gereed en wordt verzonden. Indien gewenst bespreken we deze met u.
yes-no
U denkt erover na en neemt een beslissing.
Werkvoorbereiding
U verstrekt de opdracht aan Solar Duurzaam Nederland. Het werk gaat in voorbereiding, er worden afspraken gemaakt en indien nodig vragen wij een slimme meter voor u aan.
Montage
Het montage team van Solar Duurzaam Nederland komt de set zonnepanelen leveren, monteren en aansluiten.
Opleveren
Solar Duurzaam Nederland komt opleveren, zorgt dat de monitoring wordt ingeregeld, u aangemeld wordt bij de netbeheerder en dat de btw-procedure gestart wordt.
Tevreden   lamp-met-panelen
Eind resultaat: een tevreden klant die geld bespaart op energie en een bijdrage levert aan een duurzaam en beter milieu.