Over ons
Vanuit een volledig energieneutraal bedrijfspand op industrieterrein de Wildeman in Zaltbommel worden er iedere dag klanten in de Bommelerwaard, Betuwe, Vijfherenlanden, Land van Maas en Waal, Land van Heusden en Altena en Noord Brabant van zonnepanelen voorzien.

Wij leveren aan particulieren en ondernemers in het midden- en klein bedrijf en de agrarische sector in een straal van +- 50 km rondom Zaltbommel zonnepanelen installaties, thuis accu’s en autolaadpalen.

Met een team van VCA gecertificeerde zonnepanelen monteurs en NEN1010 gecertificeerde elektriciens die allemaal in ons werkgebied wonen zijn wij met recht een regionale speler. Met onze NEN1010 gecertificeerde elektriciens garanderen wij de klant dat de door ons geleverde installatie voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Indien een meterkast niet meer aan de normen voldoet kunnen wij deze conform NEN1010 vervangen. Ook kunnen wij een eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting in samenwerking met de netbeheerder realiseren. In het geval dat een verzekeraar SCOPE12 eist als oplevernorm, dan kunnen wij hier ook in voorzien. De keuringen worden altijd door onafhankelijke derden uitgevoerd.

Werkwijze
Onze werkwijze is dat wij eerst een schouwing op locatie uitvoeren zodat we het stroomverbruik kunnen inventariseren. Tevens inventariseren we de mogelijkheden, kijken we naar de constructie en de toegankelijkheid van het pand. Voor het elektrotechnisch aansluiten, beoordelen we de elektrische installatie en kijken we hoe de kabels netjes afgewerkt kunnen worden. Op basis van de behoefte en wensen van de klant maken we een klant specifiek ontwerp. Tenslotte gaat het niet om een pakje boter en moeten de zonnepanelen minimaal 25 jaar stroom gaan opbrengen.

Hieronder een filmpje hoe wij werken:
Project Solar Duurzaam Nederland

Onze opdrachtgevers
Wij focussen ons op particuliere woningeigenaren en ondernemers met een eigen pand in een straal van +- 50 km rondom Zaltbommel. Doordat reisafstand geen issue is, kunnen we kwaliteit en service leveren en de kosten laag houden.

Verkoopadviseurs:
Rosalie van der Mark
Eric van der Louw

Binnendienst:
Geertje Dordmond

Montageteam:
Hans van Kessel
Leon van Zee
Joeri van Kessel
Davey Verrips
Moritz van Nes
Glen Verhaegh


Elektriciens:
Martin Bouman
Corné Bouman
Johan van Geffen
Ronny Blanken
Mike van der Linden
Joeri Miltenburg
Marino de Jongh
Christiaan de Jongh