Over ons

Vanuit een volledig energieneutraal bedrijfspand op industrieterrein de Wildeman in Zaltbommel worden er iedere dag klanten in de Bommelerwaard, Betuwe, Vijfherenlanden, Land van Maas en Waal, Land van Heusden en Altena en Noord Brabant van zonnepanelen voorzien.

Met een team van VCA gecertificeerde zonnepanelen monteurs en NEN 1010 gecertificeerde elektriciens die allemaal in ons werkgebied wonen zijn wij met recht een regionale speler. Met onze NEN 1010 gecertificeerde elektriciens garanderen wij de klant dat de door ons geleverde installatie voldoet aan de veiligheidsnormen en de eisen die verzekeraars hieraan stellen. Indien een meterkast niet meer aan de normen voldoet kunnen wij deze vervangen. Ook kunnen wij de verzwaring in samenwerking met de netbeheerder realiseren, mocht dit nodig zijn.

Ons bedrijf is door KVINL / Install-Q erkend zonnenpaneleninstallateur en als zodanig in de registers ingeschreven. In de afgelopen 10 jaar hebben wij ruim 70.000 zonnepanelen – die wij rechtstreeks van de fabriek Sunergyworks in China betrekken – uitgeleverd.

Onze werkwijze is dat wij eerst een schouwing op locatie doen zodat we de mogelijkheden, constructie en toegankelijkheid van een pand en de elektrische installatie kunnen bekijken. Op basis van de behoefte en wensen van de klant maken we een specifiek ontwerp. Tenslotte gaat het niet om een pakje boter en moeten de zonnepanelen minimaal 25 jaar stroom gaan opbrengen.

Hieronder een filmpje hoe wij werken:
Project Solar Duurzaam Nederland

Recycling afval

Als importeur van zonnepanelensystemen zijn wij wettelijk verplicht te voldoen aan de richtlijn Afgedankt Elektrisch en Elektronisch Afval (AEEA). Dit is de Nederlandse interpretatie van een Europese richtlijn. Om aan deze wettelijke eis te voldoen, hebben wij ons aangesloten bij de Stichting Zonne-energie Recycling Nederland (ZRN).

Deze stichting is opgericht om voor haar deelnemers te zorgen voor goede, milieuvriendelijke verwerking van zonnepanelen en omvormers aan het einde van hun levensduur. We betalen een bijdrage aan ZRN om afval op een verantwoorde wijze in te zamelen en af te voeren Onze klanten hebben hiermee de zekerheid dat zij later op gebied van afval geen problemen krijgen. De ervaring leert dat er nog weinig afval is, maar we kunnen het maar geregeld hebben.

Onze opdrachtgevers

Wij focussen ons op particuliere woningeigenaren en ondernemers met een eigen pand in een straal van 45 km rondom Zaltbommel. Doordat reisafstand geen issue is, kunnen we kwaliteit en service leveren en de kosten laag houden.

Wij zijn energieneutraal

In juli 2014 zijn wij verhuisd naar de Valeton op industrieterrein de Wildeman in Zaltbommel. Wij hebben op het dak van ons bedrijf 53 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee wekken wij alle energie op die we nodig hebben voor verlichting, vewarming, koeling, kantoor, de vorkheftruck en onze elektrische auto op. Een gasaansluiting voor de verwarming hebben we niet dus hiermee hebben we een volledig energieneutraal pand. Met een thuis accu slaan we zonnestroom op om daar de avond en de nacht mee doior te komen. 

Verkoopadviseurs:
Rosalie van der Mark
Eric van der Louw

Binnendienst:
Geertje Dordmond

Montageteam:
Hans van Kessel
Leon van Zee
Ray van Kessel
Sebastian Ramirez
Joeri van Kessel
Davey Verrips
Italo Jonathan Lopes Pires

Elektriciens:
Martin Bouman
Johan van Geffen
Ronny Blanken
Mike van der Linden
Marino de Jongh