Preventieve maatregelen om Coronavirus niet verder te verspreiden

16-03-2020

Het coronavirus heeft grote impact. Wij hebben nog geen aanwijzingen dat wij in ons netwerk met het coronavirus in aanraking zijn gekomen. In ons werk om onze klanten van zonnepanelen te voorzien, is het risico op verdere verspreiding van het coronavirus waarschijnlijk niet groot, maar uiteraard wel aanwezig. Op basis van de voorlichting en adviezen van de rijksoverheid en het RIVM over het coronavirus en de persoonlijke hygiëne maatregelen die een ieder kan nemen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, nemen wij daar bovenop de volgende tijdelijke extra maatregelen:

1. Afspraken met mensen die verkouden zijn, hoesten of koorts hebben, of een minder goede gezondheid hebben, worden verplaatst naar een later tijdstip. Geef tijdig door als deze situatie zich voor doet of als u een afspraak wil verzetten.

  1. Bij de afspraken die door kunnen gaan en bij de uitvoering van montage werkzaamheden, houden we gepast afstand tot elkaar, schudden we geen handen en nemen we de hygiene maatregelen in acht om verdere verspreiding te voorkomen en krijgen wij de gelegenheid om onze handen te wassen.
  1. Het opleveren van projecten doen we voor de duur van de coronavirus crisis op afstand. We sturen dan per post het opleverboekje en nemen dat daarna telefonisch door.

Wij rekenen op uw begrip en uw medewerking en gaan er vanuit dat we met deze maatregelen, een bijdrage leveren aan het bestrijden van deze ernstige crisis.

Met vriendelijke groet,

Solar Duurzaam Nederland

 

Eric van der Louw, Rosalie van de Mark en Geertje Dordmond