Over ons

Solar Duurzaam Nederland uit Zaltbommel is de regionale zonnepanelenspecialist voor particulier, bedrijf en non-profit organisaties. In 2008 zijn we voorzichtig gestart met het ontwikkelen van een zonnepaneleninstallatie die qua prijs/prestatie verhouding op lange termijn zijn vruchten gaat afwerpen. Onze filosofie is dat we uitsluitend bewezen technologie en techniek gebruiken om voor onze klanten een goed functionerend zonnepanelensysteem te ontwerpen dat veilig, duurzaam en goed renderend is. De prijs is belangrijk, maar de opbrengst is belangrijker. Het gaat om het hoogste economisch en milieu-rendement. Zonnepanelensystemen kunnen in de regel in 6  tot 8 jaar terugverdiend worden, maar gaan 25 tot 30 jaar mee.

Door zelf zonnepanelen met een groot vermogen te importeren en deze te combineren met de omvormers van SolarEdge zijn we in staat zonnepanelensystemen te leveren met 25 jaar garantie. Door deze werkwijze kunnen wij de concurrentie met collectieve trajecten van grote landelijke partijen prima aan. Met onze zonnepanelen hebben onze klanten in feite na 6 tot 8 jaar nog een groot aantal jaren gratis groene stroom. Daarom hebben wij service en garantie hoog in ons vaandel staan! Met 1 aanspreekpunt leggen wij het traject met de klant van A tot Z af (korte lijnen) om op die manier onze klanten volledig te ontzorgen.

Ons doel is om zoveel mogelijk woningen en gebouwen te voorzien van zonnepanelen - al dan niet in combinatie met warmtepompen -  om samen met elkaar een duurzaam Nederland te maken. Het IEA (internationaal energie agentschap) heeft jaren terug al uitgerekend, dat als we niets doen, we over 25 jaar onvoldoende winbare fossiele brandstoffen hebben om iedereen van energie te kunnen voorzien.

Onze opdrachtgevers

Wij focussen ons op particuliere woningeigenaren en ondernemers in een straal van 45 km rondom Zaltbommel. Doordat reisafstand geen issue is, kunnen we kwaliteit en service leveren en de kosten laag houden.

Wij zijn energieneutraal

In juli 2014 zijn wij verhuisd naar de Valeton op industrieterrein de Wildeman in Zaltbommel. Wij hebben op het dak van ons bedrijf 40 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee wekken wij alle energie op die we nodig hebben voor verlichting, vewarming, koeling, kantoor, de vorkheftruck en onze elektrische auto op. Een gasaansluiting voor de verwarming hebben we niet dus hiermee hebben we een volledig energieneutraal pand. 

Verkoopadviseurs:
Rosalie van der Mark
Eric van der Louw
Danny Dingemans

Binnendienst:
Geertje Dortmond
Montageteam:
Hans van Kessel
Leon van Zee
Koen Duyx

Elektricien:
Martin Bouman
Marino de Jongh
Christiaan de Jongh
Arjan v/d Ham
Johan van Geffen